Брокерський захід за напрямом “Здоров’я” MEDICA 2016

logo_FFH_0_0

Дати: Вівторок, 15 листопада, 2016 – четвер, 17 листопада 2016

Об’єкти:  Промисловість та МСП

Координатори проекту

ТТ проекту

Академічні установи

Тип заходу: Партнерський захід

Організатор: FFH 2.0

Країна: Німеччина

Місто: Дюссельдорф

Опис заходу:

 

2016-11-15-medica

З нагоди проведення MEDICA 2016 (www.medica.de), який є місцем зустрічі номер 1 у світі для медичного сектора – ZENIT GmbH, спільно з Групою сектора “Здоров’я” Enterprise Europe Network та проектом Fit for Health 2.0 організовують Брокерський захід для напряму “Здоров’я”. Основна мета – допомогти підприємствам, університетам і науково-дослідним установам галузі охорони здоров’я знайти у Європі партнерів для розробки, виробництва, ліцензування продукції та поширення угод, спільної діяльності або інших видів партнерства.

Міжнародні Брокерські заходи для напряму “Здоров’я” під час виставки MEDICA мають давню традицію, що триває вже понад 15 років. Минулого року, у них взяли участь понад 300 учасників з 31 країни, та відбулися більш ніж 1100 особистих зустрічей.

Дане проведення Брокерського заходу для напряму “Здоров’я” традиційно співорганізовано проектом Fit for Health 2.0 (www.fitforhealth.eu), який забезпечує підтримку протягом усього інноваційного циклу проекту ЄС в галузі охорони здоров’я – від перших проектних ідей до використання результатів досліджень.

Як і в 2015 році, Брокерський захід 2016 року приділяє особливу увагу ефективній валоризації результатів досліджень. У цьому сенсі, безкоштовна участь буде пропонуватися компаніям & RTD виконавцям, які демонструють обнадійливі результати досліджень в галузі здоров’я з точки зору комерційної експлуатації і розвитку нового бізнесу. Підприємці, МСП і дослідники, які шукають стратегічних партнерів, щоб винести свої продукти і рішення на ринок, будуть мати можливість ознайомитися з можливостями для створення бізнесу, фінансової підтримки і подальшого державно-приватного співробітництва в галузі досліджень.

Крім того, відомі експерти консорціуму Fit for Health 2.0 (тобто Ines Haberl (FFG) Національний контактний пункт для малих і середніх підприємств; Joerg Scherer (Eurice) ЄС IPR-Helpdesk та Hicham Abghay (Steinbeis-Europa-Zentrum) Інноваційний менеджмент та Tech Transfer експерт) будуть доступними 15/11/2016 для проведення консультацій один-на-один.

На першому етапі Вашої реєстрації, будь ласка, виберіть EU-Fit for Health 2.0 як «Місцева служба підтримки” і не забудьте ввести FFH2.0 як промо-код на кроці “Оплата”.

Крім того, ЄС підтвердив, що координаторам / партнерам триваючих проектів Здоров’я FP7 та H2020 буде дозволено вимагати компенсацію витрат на проїзд за їхніми проектами для участі в Брокерському заході охорони здоров’я для того, щоб представити багатообіцяючі результати досліджень в галузі “Здоров’я” цих діючих проектів.

Щоб дізнатися про більш детальну інформацію про захід, а також зареєструватися, будь ласка, перейдіть за посиланням: www.b2match.eu/medica2016

Контакна особа: Dr Cristina Pascual – National Documentation Centre EKT/NHRF – Email: cpascual@ekt.gr

Залишити відповідь