Європейська ініціатива EIT Food – результати онлайн-конференції проведеної на базі ТБІ “Харківські технології”

 

127486987_221755549295499_2527723187741098015_n

В рамках заходу Європейська ініціатива EIT Food  24 листопада 2020 року відбулася он-лайн конференція на базі Технологічного бізнес-інкубатора “Харківські Технології”, що проходила за сприяння Європейського інституту інновацій та технологій (EIT).

Місце України на світовому агропродовольчому ринку, кластеризація в аргобізнесі, інноваційні технології виробництва продуктів здорового харчування – низка актуальних тем була піднята в ході конференції науковцями та практиками.

Всі матеріали конференції розміщені для ознайомлення на сайті  https://eit-food.kt.kharkov.ua/ в розділі «Файли».

 

Залишити відповідь