HORIZON 2020
рамкова програма з досліджень та інновацій

Національний контактний пункт за пріоритетними напрямами «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіки» і «Здоров’я, демографічні зміни та добробут»

Європейська ініціатива EIT Food – результати онлайн-конференції проведеної на базі ТБІ “Харківські технології”

26.11.2020 - 16:05

 

127486987_221755549295499_2527723187741098015_n

В рамках заходу Європейська ініціатива EIT Food  24 листопада 2020 року відбулася он-лайн конференція на базі Технологічного бізнес-інкубатора “Харківські Технології”, що проходила за сприяння Європейського інституту інновацій та технологій (EIT).

Місце України на світовому агропродовольчому ринку, кластеризація в аргобізнесі, інноваційні технології виробництва продуктів здорового харчування – низка актуальних тем була піднята в ході конференції науковцями та практиками.

Всі матеріали конференції розміщені для ознайомлення на сайті  https://eit-food.kt.kharkov.ua/ в розділі «Файли».