EIT FOOD Seedbed Incubator: 25-26 березня 2021 року

161552449_1615828311940291_4276460052277812088_o

EIT FOOD запрошує вас побувати на Інформаційній події EIT FOOD Seedbed Incubator, що відбудеться 25-26 березня 2021 року. Реєстрація на інформаційну подію відкрита, і ви можете зареєструватися тут: https://eit-food-seedbed-incubator-matchmaking.b2match.io/
Подія буде корисною стартапам, науковцям, підприємцям, малому та середньому бізнесу у сфері харчових технологій та виробництва продовольства, випускникам програми та іншим.
EIT Food Seedbed – це 6-місячна безкоштовна програми підтримки інноваційного підприємництва в агропродовольчій галузі.
Програма реалізується завдяки EIT Food – найбільшої європейської ініціативи в агропродовольчої галузі, яка впроваджує програми підтримки інновацій для харчового сектору в Європі. Діяльність EIT фінансується Європейською Комісією в рамках програми «Горизонт Європа».
Програма EIT Food Seedbed надає підтримку людям, які хочуть створити компанії у сферах, пов’язаних з агропродовольчим сектором, або вже заснували такі компанії. Бенефіціари отримуватимуть мериторичну (навчання та наставництво) та фінансову підтримку (пов’язану з реалізаціею розмов із потенційними клієнтами, до 8 000 євро, щоб перевірити ідею та можливість отримання подальшого фінансування та підтримки EIT Food у рамках Startup Launch Grant).
Унікальним елементом програми є підтримка процесів перевірки бізнес-ідей та корисності технічних рішень шляхом структурованого діалогу з потенційними клієнтами (customer discovery process), реалізованого на основі методології, розробленої EIT Food у співпраці зі спеціалізованими тренерами, наставниками та завдяки фінансовій підтримці, що пропонується стартапам.
Програма проводиться англійською мовою у п’яти європейських центрах, розташованих у Польщі, Північній Ірландії, Німеччині, Іспанії та Данії.
Зареєструйтесь вже зараз на www.businesscreation.eitfood.eu
Детальна інформація про програму доступна на веб-сайті: https://www.eitfood.eu/entrepreneurship/projects/Seedbed та http://timo.wz.uw.edu.pl/Seedbed .
Заявки відкриваються 14 лютого 2021 р. Після реєстрації ви автоматично отримаєте посилання для подання заявки. Кінцевий термін подання заявок – 10 квітня 2021 року.
У 2021 році EIT FOOD Seedbed Hub прагне підтримати 40 команд наукових підприємців, які розробляють інноваційні рішення, що мають потенціал для вирішення проблем харчової системи в таких сферах:
• Стале сільське господарство;
• Стійка аквакультура;
• Альтернативні білки;
• Цифрова простежуваність;
• Циркулярна продовольча система;
• Цілеспрямоване харчування.
Кандидати зацікавлені участю у програмі повинні представити інноваційну ідею, яка має потенціал і внести корисні зміни у способи виробництва, доставки, споживання їжі та/ або переробки відходів, що утворюються в цих процесах. Окрім типових агропродовольчих рішень, стартапи можуть працювати у сферах, що підтримують виробництво харчових продуктів, включаючи: машини та обладнання для сільського господарства та переробки, логістику, упаковку, ІТ-рішення, скорочення відходів харчового ланцюга, бізнес-послуги та соціальні інновації. Програма стосується стартапів на ранніх стадіях розвитку, саме тому ми особливо заохочуємо науковців та підприємців, технологічна ідея яких пов’язана з поточними дослідженнями, а її подальший розвиток вимагає отримання спеціалізованих знань та контактів з потенційними клієнтами у Польщі та інших європейських країнах.
Подання заявок на участь у програмі відкрите до 10 квітня 2021 року: https://businesscreation.eitfood.eu/

Залишити відповідь